Werkplaats

Garage

Als u de reparatie liever aan een professional wilt overlaten kunt u ook bij ons terecht. Ook kunt u uw auto voor een; – kleine onderhoudsbeurt, – grote onderhoudsbeurt, – Airco-Service, – Distributie-set vervanging, – koppelingsplaten vervanging, – remblokken en schijven vervanging, – APK-keuring en nog veel meer bij ons langs brengen.

Reparatie

Heeft uw auto een kleine of grote reparatie nodig? Wij helpen u graag! Voor een klein mankement zoals een lekke band, olie bijvullen of een lampje vernieuwen kunt u zonder afspraak langskomen bij ons. Twijfelt u of een reparatie nodig is? Bel ons voor een vrijblijvend advies.

Ook voor storingsdiagnose(uitlezen) kunt u bij ons terecht.

APK

De APK is wettelijk verplicht. Tijdens de keuring wordt bekeken of uw auto voldoet aan de eisen op het gebied van veiligheid en milieu. Een APK is een momentopname. Bij een APK komen alleen de veiligheids- en milieuaspecten van uw auto aan bod. Een onderhoudsbeurt is veel uitgebreider. Dan worden ook onderdelen gecontroleerd en onderhouden die een defect of schade aan de auto of motor kunnen veroorzaken. Alleen een APK is dus niet voldoende om de auto in goede conditie te houden.

Wij hebben ook bijna altijd gebruikte en nieuwe huismerk banden op voorraad. Merk-banden kunnen we natuurlijk ook leveren. Voor een prijs opgave van een reparatie of een gewilde handeling kunt u beter bellen (0341-767577) of gewoon langskomen.

AIRCO

Een airco zorgt voor een optimaal klimaat in uw auto, zodat u geconcentreerd kunt rijden en uw passagiers kunnen ontspannen.

Zomers koel

Fris en uitgerust aankomen op uw bestemming. De airco zorgt ervoor dat het klimaat in de auto aangenaam is. De airco-installatie haalt de luchtvochtigheid in de auto naar beneden, zodat de temperatuur aangenamer wordt. Het vocht wordt naar buiten afgevoerd.

Veilig de winter door

Koude, natte winterlucht laat de ramen beslaan. Een airconditioner zorgt ook in de winter voor een goed zicht en verhindert een al te hoge luchtvochtigheid in de auto. Dus ook in de winter kunt u de airco gebruiken.

Werkt de airco niet goed?

Auto airco Wij hebben speciale airco-apparatuur in huis om uw airco te controleren. Als de airco niet voldoende koelt zit er meestal te weinig koelmiddel in het systeem, maar het kan natuurlijk ook een andere oorzaak hebben.

Tijdens de aircowerkzaamheden meten wij de hoeveelheid koelmiddel en controleren het systeem op juiste werking en of er geen lekkages of defecte componenten aanwezig zijn.

Hierna wordt het systeem weer afgevuld met de juiste hoeveelheid koelmiddel, waarna de airco weer naar behoren werkt.

Een aircosysteem kan in de loop van een jaar wat koelmiddel verliezen. U kunt dit proces verminderen door de airco regelmatig te gebruiken (minimaal eens per maand aanzetten). Hierdoor blijven de afdichtringen soepel en is er minder kans op verlies van koelmiddel.